Sa primeasca un cadou interesant atunci cand nu se asteapta este unul din cele mai importante prilejuri de bucurie pentru cei mici.Mama sau tata ii pot de asemenea explica copilului simbolistica cadoului, si pentru ce il primeste: zi de nastere, sarbatori, a fost cuminte, etc.
In general primele cadouri pe care i le iei copilului sunt cadouri speciale. Copilul invata ca ceea ce primeste de Craciun are o semnificatie deosebita, el pe langa cadou primeste iubirea si atentia parintelui. Cadourile pentru copii cele mai potrivite sunt acelea care il bucura, ii atrag atentia, ii dezvolta inteligenta logica, iar parintele are posibilitatea de a imparti cu el aceasta bucurie, de a se juca cu copilul, cu jucaria respectiva.

Copilul, in functie de jocurile preferate, de desenele animate urmarite, isi doreste cadouri reprezentand personajele preferate. Un alt aspect al acestei probleme este reprezentata de cele doua modele invatate in familie, cei doi parinti.

Va recomand sa cumparati pentru micutul dumneavoastra jucarii ieftine si, daca a fost cuminte, ii puteti face lui o surpriza cumparandu-i un elicopter cu telecomanda.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *