Bulgaria ofera all-inclusive si atat

litoral bulgariaBulgarii sunt renumiti pentru ca au acest pachet de all-inclusive pentru turisti. Nu conteaza ca plajele lor zac in mizerie, ca strazile sunt mai proaste ca la noi, ca nu reprezinta o mare atractie. Aceasta oferta de tip all-inclusive atrage orice persoana ce nu are vointa de a se implica prea mult in „infrastructura” vacantei sale.

Pleci in Bulgaria, ai un drum dublu fata de cel pe care l-ai efectua la malul marii din Romania. Pe langa faptul ca vei consuma mai mult combustibil, vei avea de platit o mica taxa de vama, dupa care, vei indura drumurile la fel de proaste (chiar mai proaste) ca ale noastre. Ajungi la un hotel de 4-5 stele ce iti va oferi totul pe tava, asa cum ai ales. Vei primi in fiecare dimineata ceaiul cel de toate zilele impreuna cu margarina si cascavalul. Vei avea parte de cocktailuri in timp ce vei sta pe sezlongul de langa piscina hotelului, dar, atat! Daca vei iesi in statiune vei vedea aceeasi miscare ca in Romania,  nu vei vedea marile vestigii romane si nici ale Atenei Antice.

Mireasma plajelor „curate” te vor innebuni. Vei crede ca ai ajuns in Hawaii, dar ce sa vezi, esti in Bulgaria, pe un litoral la fel ca al nostru.

Avantajele, astea-s. Mergi la 5 stele si ai orice vrei tu dar vorbesti in bulgareste, platesti in euro si stai intr-un hotel care are 10 hectare de terenuri de golf, tenis. Si ce sa vezi, pierzi tot farmecul litoralului. Pierzi frumusetea aglomeratiei romanesti de pe litoral. Frumusetea de a vorbi in limba ta in tara ta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *