Vazand magazinele noastre ca in America se organizeaza reduceri pentru a creste vanzarile cu mii la suta, au importat si ai nostri ideea si au zis ca se vor imbogati.

Din pacate, inca de dimineata, emag.ro era picat sau tot afisa un index cu o pisica neagra care iti spunea ca nu mai este loc pe site. Sigur, era ceva pus de ei intentionat sa te faca mai doritor de a intra pe site.

Daca aveai ocazia sa intri pe site, nu gaseai nimic interesant, poate doar o combina frigorifica, care costa 1370 de lei in loc de 1500 lei. In rest doar „reduceri” de 10-20 lei.

Daca aveai norocul pe la 5 dimineata sa fii pe emag.ro si sa comanzi un laptop de 900 de lei in loc de 1300, atunci erai fericitul castigator al unui mesaj de tip:”Stoc Epuizat, dar poate va place laptopul HP la 2745 Lei”.

In rest, alte site-uri de pe internet, nu aveau reducere decat la chiloti care costau 5 lei in loc de 8.

Americanii cresc vanzarile magazinelor cu 5000% pentru ca au de unde alege si sunt cu adevarat reduceri. In Romania e o manipulare de cacat, care te face sa crezi ca un pix care costa 2 lei, e la reducere si poate fi cumparat.

Cu toate astea cu pisica neagra sau alte chestii nebunesti de genul asta, mai bine cumparam noi niste hrana pisici purina , si sa ne simtit bine cu pisica noastra neagra, sau pentru un catel mancare caini purina.

De Parker

Un comentariu la „Black Friday in Romania”
  1. Un rahat inteles rau de catre romanii nostri.

    Aceasta „Black Friday” este folosita de catre straini ca o tehnica de marketing, dar ai nostri o inteleg gresit si nu fac altceva decat sa-si bata putin joc de clientii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *