BereBere

Berea, bogata in vitamine si minerale, este benefica pentru sanatate, iar cercetatorii au constatat, printre altele, ca previne maladia Alzheimer, regleaza echilibrul hormonal si este un excelent balsam pentru par.

Berea contine multi antioxidanti naturali si vitamine care pot preveni infarctul miocardic avand capacitatea de a reda sanatatea muschilor.

Consumul moderat de bere combate insomniile, imbunatateste capacitatea de memorare si este benefica pentru sanatatea ochilor, potrivit rezultatelor mai multor studii.

Continutul de apa al bauturii este de 93%, iar cercetatorii spanioli afirma ca ne poate hidrata mai bine decat apa atunci cand suntem expusi razelelor soarelui.

Berea contine toata gama de aminoacizi esentiali, substante minerale cum ar fi fosfor, iod, magneziu si potasiu, fiind de asemenea bogata in calciu. In acest sens, un studiu al cercetatorilor de la Universitatea Tufts din Statele Unite, efectuat in 2009, a relevat faptul ca un consum moderat de bere protejeaza densitatea minerala a oaselor.

Mai mult, cercetarile evidentiaza faptul ca un consum moderat de bere permite o crestere a utilizarii dinamice a tuturor resurselor de atentie ale sistemului nervos central. Astfel, persoanele care au consumat o cantitate moderata de bere au prezentat o alocare de 2 ori mai puternica a resurselor ce tin de atentie.

Cercetatorii au descoperit ca fitoestrogenii din hamei – compusii asemanatori cu estrogenul, din anumite plante, printre care si leguminoasele – contribuie la reducerea bufeurilor si a altor simptome specifice menopauzei. De asemenea, berea are proprietati afrodisiace si relaxante, datorita continutului de hamei, ceea ce favorizeaza cresterea libidoului.

Datorita hameiului 100% natural folosit la fabricarea ei, consumul moderat de bere poate contribui la atenuarea episoadelor de insomnie. Pe langa continutul sau de antioxidanti, hameiul elibereaza si o substanta numita carbonil dimetilvinil, cunoscuta pentru efectul sedativ si de relaxare. Astfel, in combinatie cu alte componente ale berii, precum vitamina B2 si acidul nicotinic, hameiul ajuta la o instalare mai rapida a starii de somnolenta.

O asemenea bautura contine mai mult hamei, care este bogat in polifenoli, substante care scad colesterolul, lupta impotriva cancerului si omoara virusurile.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *