lumbersexuallumbersexual

Barbatul sec XXI se considera a fi cel numit lumbersexualul, o varianta ce se trage se pare de la hipsteri. Oarecum diferit de ceea ce credeam pana acum aceastanoua tipologie de barbati aduce in prim plan un alt stil, mai masculin. De data aceasta se pune accept pe formele masucline, pe trupul bine conturat si brazdat de tatuaje si de un look insotit de barba.

Ca tot se plangeau multi ca pana si barbatii sunt acaparati de lumea moderna si tot ce inseamna ea si asadar fac ca sexualitatea lor sa fie pusa la indoiala iata ca in cazul unui barbat lumber lucrurile sunt cu puternic accent pe masculin din cap pana in picioare. Si atunci trendul cu barba spune tot. Poate ca si Conchita Wurst a contribuit oarecum la aceasta moda, ce mai conteaza, atat timp cat acea categorie de barbati in adevaratul sens al cuvantului se defineste din ce in ce mai bine.

Ca definitie completa a acestei categorii de persoane lumbersexualii se ingrijesc de aspectul lor mai cu seama pentru ca este destul de migalos sa ai grija de barba ta. Insa nu se dezic de ea chiar daca pare ceva mai greu de intretinut. Ba mai mult decat atat, sunt cei care apeleaza la site-uri matrimoniale, cei care nu se dau in laturi de la atractia fata de o femeie si nu in cele din urma sunt cei pe care te poti baza. Nu merg la razboi ca nu au unde insa devin stapani ai locului.

Lumbersexualii sunt un nou stil pentru acest secol. Sunt cei care schimba perceptia masculinitatii, cei care doresc sa echilibreze oarecum o balanta care i-a cam tras in jos in ultima vreme. Desi parerile sunt impartite multi considera ca nu este de ajusn sa ai o frizura impecabila si sa te intretii cu creme precum o femeie.

De Parker

Un comentariu la „Barbatul Lumber, o noua tipologie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *