In articolul de astazi doresc sa vorbesc putin despre sistemul de operare IOS, pentru ca sunt posesorul unui iphone 4s, iar diferentele de la android la ios se simte intr-un mod considerabil. Inainte de a detine acest iphone, eram posesorul unui Samsung Galaxy cu android 4.1.1. Multumita iphone-ului eu in acest moment pot sa vorbesc la telefon fara probleme, mi s-a intamplat de multe ori sa vorbesc pe android si sa ramana asa blocat pentru cateva minute. Odata din cate stiu mi-a dat si erori care ma faceau sa raman fara cuvinte, pur si simplu imi venea sa dau de pamant cu acest telefon.

Tin minte si acum ziua in care m-am hotarat sa imi cumpar iphone-ul 4s. Eram intr-un moment in care detineam peste 10 milioane, maxim 20 de milioane pentru ca nu mai stiu exact, iar impreuna cu sotia mea am luat o hotarare de a cumpara acest telefon si a-l vinde mai departe la un pret mult mai bun. Pentru ca ma stia ca nu-l voi vinde ea a ales sa ma lase si sa fac ce consider eu, iar acum sunt foarte multumit de decizia inteleapta pe care am ales-o.

La inceput erau putin de rezervat in privinta alegerii acestui iphone dar pe parcurs mi-am dat seama ca s-a meritat si am reusit sa invat sa il folosesc in mai putin de o luna. Nu este foarte greu de folosit insa trebuie sa stai mai mult de el si sa nu mai ajungi sa faci greseli pe care am reusit sa le fac eu.

Calitatea produsului este una ireprosabila, nu am nimic de comentat pentru ca are o calitate foarte buna, nu stiu cate telefoane sunt in acest moment ca iphone 4s. Odata cu lansarea versiunii de iphone 5 calitatea nu a mai fost una atat de buna, s-a incercat pe cat posibil sa se reduca producerea si sa iasa din ce in ce mai ieftin cu investitiile si sa mareasca pretul pentru produsele lansate de ei.

Cand vorbim de camera foto care are 8 mega pixeli este un lucru remarcabil, face poze foarte bune mai detine si functia de autofocus. Un dezavantaj al lui este faptul ca detine doar o memorie interna, nu exista posibilitatea de a avea un card atasabil unde sa descarci jocuri sa le instalezi sau sa pui o muzica buna.

Am auzit de acele cititoare de carduri insa nu as incerca asta. Atat pentru astazi va multumesc pentru atentie si va invit sa comentati pe aceasta tema. Iphone 4s este un telefon pentru oameni corecti, dar are si un dezavantaj si anume faptul ca bateria nu tine mai mult de o zi. Va multumesc pentru atentie !

 

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *