Fiind incepatoare in acest domeniu am sa ma bazez pe instinct si as incepe sa spun ca prima intalnire este momentul pana la care fetele numara orele care le mai au pana se va concretiza faptul in sine, pana cand isi vor intalni partenerul in contactul vizual. Si, as spune ca toti barbatii sunt constienti ca femeile adora sa gateasca, astfel, ele iubesc sa se gateasca cate 2-3 ore in fata oglinzii, nici de cum sa vorbim despre actiunea culinara de a gati. A gati, pentru multe femei inseamna sa isi deschida trusa de machiaj, sa se aranjeze si sa se impopotoneze cu diverse produse cosmetice pana cand vor obtine un rezultat pe placul lor, iar daca nu l-au obtinul, se demachiaza si mai incep un proces de gatit.

Dupa intreg demersul gatitului, urmeaza partea cu alegerea tinutei. Nici aici nu sunt pregatite, astfel ca probeaza probabil si 10 tinute pana cand o gasesc pe cea pe care o considera potrivita pentru „iesirea de diseara”. Dupa aceste procese, urmeaza partea de meditatie in care isi vor pune mii si mii de intrebari despre cum arata, despre cum se va comporta, ce vor vorbi, ce va imbraca el, ce vor bea sau  vor manca, intrebari pe care si le adreseaza femeile doar in scopul de a fi precare.

Asadar, sa mentionam cateva aspecte bine de stiut inainte de prima intalnire:

1. Daca o femeie se gandeste ca va plati consumatia, inseamna ca se asteapta ca barbatul sa nu fie la fel de „bogat” pe cat spera. Daca barbatul nu va plati consumatia, el este considerat de femeie un ratat, un inadaptat al mediului de lucru, si prin urmare un neispravit. Femeia trebuie sa fie independenta.

2.Daca o femeie nu este decisa ce sa comande, nu stie ce sa aleaga din meniu, inseamna ca are nevoie de ajutorul barbatului, dar daca barbatul nu stie ce sa comande, acesta este considerat un papa-lapte, un imatur, un indecis. Femeia trebuie sa fie decisa intotdeauna.

3.Daca o femeie merge pe criterii de genul stabilitatii financiare sau emotionale, inseamna ca isi urmareste cele doua scopuri majore in viata: sa fie iubita si sa nu-i lipseasca nimic din punct de vedere material, pe cand un barbat merge intotdeauna pe criteriile impuse de aspectul fizic, mai putin aspectul intelectual.

Cunoscand aceste aspecte, tragem concluzia ca, daca un barbat intampina o problema in alegerea persoanei cu care se intalneste, acesta trebuie sa o rezolve, dar daca o femeie are o problema, ea trebuia sa isi gaseasca un barbat care sa ii rezolve problema.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *