reclama-razboi

Sa faci reclame, spoturi publicitare nu este atat de usor si iti trebuie mai mult decat inspiratie sau cel putin valabil pentru acele spoturi care te atinge in adevaratul sens al cuvantului. Mai ales acum in prag de sarbatori sufletul comertului ar trebui evidentiat mai ales pentru ca piata cumparatorilor este agitata si cu o putere mare de cumparare.

Din seria acelor campanii de advertising care fac cinste celor din domeniu se numara si reclama pentru Sainsbury’s. Marele lant de magazine, locul 3 in Marea Britanie, a apelat la serviciile celor de la AMV BBDO pentru aceasta campanie. Ce-i drept scopul a fost si mai profund si vei intelege de ce. In primul rand spotul nu include produse comerciale cu exceptia ciocolatei care de altfel este si punctul de interes. Din banii obtinuti prin vanzarea acestui sortiment se vor face donatii. Ciocolata cu pricina vine acum in magazine exact in stil vintage, cat mai aproape ca si stil pentru acele vremuri.

Un alt aspect original si poate si ceea ce claseaza aceasta reclama ca fiind cea mai buna conform Business Insider se refera la sursa de inspiratie. Tine de povestea Primului Razboi Mondial, iarna din 1941 cand soldatii britanici si cei germani uita pentru o zi de marele razboi. Acestia canta in cor colinde si chiar joaca un meci de fotbal pentru ca mai apoi sa se intoarca in taberele de origine- un gest uman, un mod impresionant de a aprecia ce inseamna Craciunul.

Ofera-ti cateva clipe pentru a viziona acest clip, desi nu are cateva secunde. Sunt minute bune insa care te vor captiva. Pana la urma esenta sarbatorilor este vazuta si altfel. Reclama cu tema de razboi vine sa sensibilizeze, are efecte si prin tematica sa insa dincolo de asta povestea reala de asemenea si ideea bine gandita fac ca o astfel de reclama sa se claseze clar pe o pozitie superioara ca si impresie.

Enjoy!

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *