Anonymous brigada aia de copii ratati ce spera ca vor schimba lumea a facut declaratii precum ca motorul de cautare duckduckgo.com, nemaiauzit prin europa de est pana acum, ar fi cu mult mai securizat decat Google. Au trimis ei un ping de-al lor din CMD si au ajuns la concluzia asta. Alte cunostinte de hacking n-au acesti tipi. Mai degraba au cunostinte de comunicare, unii dintre ei, iar altii dintre ei au cunostinte de psihologie, pentru ca stiu sa minta.

Chiar se discuta la Google acum cateva zile ca DuckDuckGo ar fi primul motor de cautare care ar putea sa se bata de la egal la egal cu Google. Nici macar inginerii de prestigiu de la Google nu au auzit de DuckDuckGo pentru ca nu au interes si nici nu e vreo panica ca i-ar putea lua fata in urmatorii 100 de ani, dar hecarii de la anonymous stiu ei ce spun.

Dar sa mergem la inceput unde am vrut sa delimitez cateva aspecte. Mereu cate un tip cu masca aia dubioasa din filmul V for Vendetta apare pe vreun canal de Youtube sau prin diferite ipostaze spunand diverse lucruri „interesante”. De-a lungul timpului s-au concretizat toate actiunile lor neduse la bun sfarsit, s-au concretizat toate minciunile lor, dar adepti continua sa atraga aceasta entitate, desigur, in general pusti de 12 ani cu acnee ce se cred samurai ai internetului.

Chestia asta cu duckduckgo este o reclama subtila de tot rasul. Nu poti spune ca un motor de cautare este vulnerabil sau nesecurizat fara sa-l testezi. Daca ei imi demonstreaza ca Google e vulnerabil prin orice mijloc sau portita eu atunci o sa ii cred pe cuvant, pana atunci e doar o reclama proasta si o comparatie hazlie. E ca si cum ai compara Dacia 1300 cu un BWM seria 6.

Inca odata se arata incompetenta grupului Anonymous si totodata frustrarea ca nu pot face nimic nimanui, nici macar unui server amarat aruncat intr-un birou de la un ziar online de duzina.

De Parker

Un comentariu la „Alta reclama subtila marca Anonymous: duckduckgo.com”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *