momentum

Probabil si tie ti s-a intamplat sa cauti o stire de interes pentru tine si sa gasesti doar scrieri absurde, ce se abat vizibil de la subiect. Aceste momente sunt extrem de descurajatoare, ne limiteaza alegerile viitoare, ne fac sa fim putin mai precauti in ceea ce priveste stirile pe care le vom cauta de acum incolo.

Cel mai recomandat lucru este sa gasesti o platforma de stiri careia sa ii devii fidel/a. Astfel, daca alegi sa iti procuri informatiile doar dintr-un loc, nu mai intri in contact cu tot felul de stiri eronate. De ce sa iti consumi din timpul tau pretios cautand o stire redactata perfect pe mai multe site-uri, cand poti sa o procuri dintr-un loc sigur?

Modul in care o stire eronata iti poate strica toata ziua

Nu putine sunt diminetile in care se intampla ca starea ta de spirit sa aiba de suferit de pe urma unei stiri despre care tu stii deja ca nu are niciun sambure de adevar. Astfel de lucruri se intampla constant si nu par ca se vor opri vreodata.

Multe stiri din categoria social au titluri extrem de exagerate doar pentru a-ti atrage atentia. Incearca sa nu pici in aceasta capcana, avand in vedere ca stii deja cum va fi continutul – creat total pe langa subiect, doar pentru a creste traficul site-ului respectiv.

Astfel, confruntandu-te foarte des cu astfel de intamplari fara vreun sambure de umanitate, increderea ta in site-urile de stiri scade tot mai mult. De aceea iti recomand sa iti alegi o platforma online careia sa ii devii fidel/a – recomandarea mea pentru tine este Momentum.

Cum recunosti o stire bine pusa la punct?

Pentru a inaltura orice stire care iti poate ataca starea de spirit, iti voi spune cum o recunosti pe cea bine pusa la punct.

  • Informatii precise

Indiferent de categoria din care face parte, o stire poate fi considerata buna atunci cand informatiile sale sunt exacte, fara abateri de la subiect sau presupuneri anapoda.

  • Cifre exacte

Sitirile economice sunt cele care vorbesc despre cifre ce sporesc sau nu economia, de exemplu. Scrirea lor gresita poate instala panica printre cei care cunosc subiectul. Corectitudinea lor este cea care catalogheaza o stire din domeniul economic ca fiind buna.

  • Continut compact

O stire corecta este si cea care este structurata corespunzator. Avand o structura optima, usor de citit + o asezare in pagina corespunzatoare, continutul ei este cu siguranta compact – inglobeaza doar informatii de calitate si inteles pentru cititori.

De exemplu, pe https://momentum.co.ro/ ai la dispozitie o multitudine de stiri, din mai multe domenii. Pentru ca totul sa fie impecabil, la Momentum ai posibilitatea de a da share unei stiri. In acest mod, nu se mai pierde niciun detaliu de interes atunci cand vrei sa impartasesti respectivele informatii cu un prieten.

Pentru a nu mai intra in contact cu stiri care se abat de la subiect, acceseaza momentum.co.ro si procura-ti de acolo toate informatiile de inteles pentru tine!

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *