agentii de turism

Acum 2 saptamani vedeam un articol pe libertatea in care un tip fara vaste cunostinte de turism sau de programare sau social media spunea chestii complet gresite despre agentiile de turism.

Agentiile clasice de turism care le gasesti in scarile blocurilor si in sucursale sunt intotdeauna cele mai de incredere. Acolo veti sti mereu comisioanele pe care le platiti cand doriti sa mergeti intr-o vacanta, stiti exact toti termenii (va sunt explicati de catre manager). Pe langa toate astea, aveti actele la mana, pe care, cu siguranta nu le veti pierde si va vor folosi in cazul in care nu va vor fi oferite serviciile prevazute in contract.

Sa vorbim despre agentiile de turism online. Multe la numar, cel mai des apartin agentiilor clasice. Ele si-au facut site pentru a-si promova ofertele. Cel mai des, agentiile online nu mai sunt promovate, au fost doar la inceput, astazi fiind in paragina. In anul 2008 incepea bumul agentiilor online. Zeci de programatori aveau sa faca bani grei facand site-uri. Astazi, aflam ca jumatate dintre acestea agentii online au site-ul vulnerabil. Deci, au o securitate slaba.

9 din 10 agentii online de turism nu ofera posibilitate de a plati online cu cardul, lucru care este foarte bine inteles datorita faptului ca cel mai des datele se pot pierde. In general platile se fac intr-un cont bancar. Avantajul acestor agentii este unul bun, comoditatea si diversitatea. Intotdeauna ai de unde alege, din nenumaratele oferte.

Oricat de mult tind oamenii sa creada ca internetul a evoluat si agentiile online sunt la mare cautare, nu prin ele se fac cele mai multe comenzi de vacante, dincontra, cele clasice au numere mai mari de vizitatori si turisti. Motivul? Proasta promovare si pachetele neactualizate fac ca agentiile online sa nu fie la mare cautare.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *