oameni ciudatioameni ciudati

Cu peste 7 miliarde de oameni in lume asta, este putin cam greu sa iesi in evidenta. Cu toate acestea, o parte dintre noi nu trebuie sa isi faca griji ca nu sunt la fel ca ceilalti. Indiferent ca din intamplare sau pentru ca asa si-au dorit, unii dintre noi sunt adevarate exemple ale rasei umane. Unii dintre acestia sunt cu siguranta dedicati pentru a-i face pe altii sa se mire, in timp ce altii s-au nascut asa. Oricum ar fi, vei si uimit ca acesti oameni exista si in viata reala.

The Pierced Man– Germanul Rolf Buchholz este, defapt, doar un om normal, in varsta de 55 de ani, cu exceptia faptului ca detine recordul mondial pentru cele mai multe piercing-uri de pe corp.

Barbie de marime naturala– In varsta de 29 de ani, Valeria Lukyanova a fost prima care a dat nastere trendului ”Human Barbie”, atunci cand a inceput postarea fotografiilor sale pe internet. Modelul ucrainean insista ca aspectul ei este 100% natural, cu exceptia implanturilor de sani. Look-ul Valeriei necesita mult timp pentru intretinere, inclusiv nenumarate sesiuni de gimnastica si diete speciale.

Cel mai paros om din lume– Chinezul Yu Zhenhuan este oficial, cel mai paros om din lume. Cu 96% din suprafata corpului sau acoperit cu par, acesta nu trebuie sa-si mai faca griji in a-si lua un hanorac in plus in caz ca se lasa mai rece afara.

Cele mai mari implanturi de sani– Mayra Hills este detinatoarea celor mai impresionante implanturi mamare din lume. Modelul german sustine ca dimensiunea sanilor sai este de 32Z si neaga faptul ca ar avea probleme de spate.

Edward Giant Hands– Din momentul in care acesta s-a nascut, mama sa a stiut ca ceva este in neregula cu el. La momentul nasterii sale, acesta avea mainile de doua ori mai mari decat marimea unui copil normal, si niciodata nu s-au oprit din crestere. Din pacate, mainile sale cantaresc mai mult decat capul sau, iar acest lucru il impiedica pe copil sa realizeze pana si cele mai mici sarcini. Medicii nu stiu ce anume a cauzat aceasta afectiune.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *