afiliere turismNu sunt extraordinar de curios despre afilierile din turism, insa am vrut acum 2 ani sa vad cum sta treaba pe latura asta. Pe vremea aia nu era dezvoltat in Romania niciun sistem complex asa incat sa iti permita sa te faci afiliat unei firme anume.

Astazi, dupa 2 ani, constat ca online-ul romanesc a evoluat degeaba. Canci afilieri in turism. Booking.com ce mai iese in relief cu cazarile in diferitele orase, dar, daca vrei sa te afiliezi pe sejururi / vacante in Insula X sau pe cazare hoteliera, nema firme.

Exista cica, in cadrul „turism”, biletele de avion de la esky.ro (cele pe care le-am criticat) si de la Vola.ro. Asta nu tine de turism prea mult sa stiti, tine mai mult de business. Daca doresti sa calatoresti pana in Spania pe o plaja de acolo, o vei face contactand o agentie de turism sau vei incerca sa iti faci o rezervare completa ce include bilet de avion + cazare + altele.

In cadrul sistemului 2parale la categoria turism sunt cele mentionate mai sus, bilete de avion si bla bla, insa, pe langa asta, la categoria reduceri, se gasesc zecile de site-uri ce au aparut ca ciupercile dupa ploaie, si acestea, au cel mai des reduceri misto la destinatiile de vacanta prin Bulgaria, Romania, Croatia (cam ce vrea romanul). Problema in cazul acestei afilieri cu reducerile la vacante este ca trebuie sa fii geana pe ofertele noi si trebuie sa le schimbi mereu, deci nu sunt statice.

Aparuse anul acesta programul Zaff, insa s-au epuizat repede locurile si aveau prioritate cei mari.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *