afectiuni ciudateafectiuni ciudate

Inca avem nevoie sa descoperim remedii pentru diverse forme de boala. Inca suntem in punctul in care asteptam rezultate, teste si cercetari care sa ne aduca cat mai aproape de o posibila rezolvare a ceea ce inseamna anumite afectiuni. In orice caz tine de timp si de cercetari si pana acum inca nu s-a ajuns la un rezultat.

Poate ca ti se pare ciudat cum se manifesta o anume boala insa iata care sunt chiar printre cele mai ciudate boli si fara remediu inca:

  1. Morgellons este boala psihica care ii face pe pacienti si suferinti sa considere ca un corp strain se misca pe sub pielea lor. Pe cat de ciudat pe atat de urat se manifesta acestia cand sunt in astfel de faze. Si nu se orpesc aici. Aceiasi pacienti sunt si cei care ajung sa simta chipurile intepaturi si tot felul de manifestari, ceea ce duce la stari nervoase. Unii insa cred ca poate avea legatura si cu partea dermatologica.
  2. Lipsa de frica este de asemenea un sindom ciudat ce nu are inca remediu. Printr-un impuls la nivel cerebral se afecteaza si amigdala, centrul fricii se pare. Astfel de pacienti poate ca nu arata in mod prea evident ce se intampla insa asta nu inseamna ca nu se observa anumite aspecte.
  3. Sindromul excitatiei ce persista este de asemenea ceea ce face ca face ca unii sa traiasca un cosmar din ceea ce altii numesc placere. Nu numai ca este ceva frecvent insa se poate intampla oricand, ceea ce este extrem de neplacut, si nu se pot abtine sau ascunde ca si manifestare a situatiei.
  4. Mana straina este si ea un sindrom fara tratament, legat de faptul ca pacientii considera ca mana lor stanga actioneaza fara dorinta lor si se poate ajunge chiar si la fapte mai putin placute.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *