Nu inteleg de ce internetul e innebunit de la o vreme din cauza acestor dispozitive. In Europa se aplica doar ACTA, in america SOPA si PIPA. Eu am hostingul in America, deci daca copii ceva o sa imi inchida site-ul, mi se rupe de 15 ori, mai am 30000 de alternative de hosting, chiar prin Asia, unde nu exista nici Sopa, nici Acta, nici Naiba.

Apoi, interzicerea pirateriei nu e un lucru rau. Nu stiu cum il vedeti voi, eu vad o crestere economica prin asta. De fel nu prea ma uit la filme, nici nu le downloadez, nici nu le vad online, nici nu prea ma joc, deci pe mine in mod direct nu m-ar putea afecta ACTA. De fapt, cred ca m-ar avantaja, daca cineva mi-ar fura munca as avea sansa sa ii inchid site-ul fara prea multa gargara.

Daca ai un site de piraterie, de filme online, de orice altceva, iti muti hostingul in Asia, undeva prin China, ei niciodata nu vor semna vreo prevedere gen ACTA, SOPA, PIPA, pentru ca ei sunt cei mai mari plagiatori si nu isi dau painea de la gura de dragul autorilor si a drepturilor lor.

Cum ati trait pana acum pe internet, veti trai si de acum inainte, Acta nu va va afecta in vreun fel. Nu va petreceti toata viata pe internet, pe Facebook nu are ce sa va faca Acta, acasa nu va vine nimeni sa va verifice calculatoarele. Singura problema va fi doar lipsa de filme p0rno si de filme online. Dar la orice se gaseste alternativa. Oricum, sunt pe rtfm vreo 200 gb de ebookuri ce pot fi citite.

Realitatea TV incearca sa dramatizeze asa cum face de fiecare data. Este cert ca in cercurile presei niciodata nu vor exista oameni capabili in informatica asa incat sa stie toti factorii neutri sau pozitivi dintr-o miscare gen Acta.

Sa vedeti voi SEOiala de acu ce se va face si ce fel se vor misca lucrurile pe internet. Abia astept.

De Parker

Un comentariu la „ACTA, SOPA, PIPA si alte aiureli asemanatoare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *