„A million ways to die in the West” este comedia western care o aduce pe Charlize Theron in prim plan ca unul din principalele roluri, alaturi de Amanda Seyfried, Liam Neeson si Seth MacFarlane. Povestea este cea a vietii din lumea western cand inca nu existau toate facilitatile pe care le avem acum. Ca un contrast intre ceea ce era la acel moment si ceea ce avem acum filmul este si mai hilar decat ai crede.

Premiera acestui film a avut loc pe micile ecrane din Romania la inceput de iunie. Si este un film de top, notat cu 7,2 puncte din 10. Asta pentru ca este presarat cu o momente amuzante care starnesc rasul insa aduce si acea nota romantica a vietii de cuplu si a amorului.

Albert, crescator de oi ca o traditie a familie, este parasit de iubita sa cocheta Louise in favoarea unui domn bine cu mustata. Ori la acea vreme acesta era un semn clar de avutie si de statut in societate. In incercarea sa de a o recuceri si de a-i dovedi ca este iubirea vietii sale Albert ajunge sa faca „echipa” cu cea care de fapt se numea sotia celui mai mare pistolar al vremii. Nimeni nu avea insa sa stie povestea acesteia.

Albert nu este bun al dueluri, nu poate concura in lupta cu pistoale. Este insa amuzant si destept. Nu rezista nici in fata drogurilor si mai ca ii este frica de faptul ca in vremurile sale poti muri la orice moment. Si se intampla mai mereu in jurul sau cand la celebrul festival oamenii mor din prostie pana la urma. Unul facand fotografii, altul impuns de un taur si asa mai departe.

Cert este ca se indragosteste de Anna si pentru inima sa trebuie sa il infrunte pe celebrul Clinch. Isi gaseste resurse pentru asta caci prost fiind la lupta de pistoale stie ca serpii ar putea fi otrava sa salvatoare.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *