Iulie 1969. Neil Armstrong face primul pas pe Luna sub ochii a 500 de milioane de oameni. Americanii trimiteau primul om in spatiu si nu uitau sa mentioneze steagul si sa-l arboreze frumos pentru a da peste nas rusilor.

Teoria conspirationista ne framanta pe toti, fie ca e vorba de iluminati, area 51, extraterestrii, etc.

Aselenizarea, doar o minciuna. Cu cativa ani inainte Uniunea Sovietica reusea sa trimita prima capsula in spatiu, dupa care, reuseau sa trimita un caine in spatiu. Americanii se simteau frustrati si totodata injositi de faptul ca rusii reusesc atat de multe si ei cu tehnologia cu care se laudau intruna nu reuseau sa paraseasca pamantul si sa aduca din spatiu dovezi clare.

Motivele pentru care se crede ca omul nu a ajuns niciodata pe Luna.

In primul rand, daca in anul 1969 omul pasea prima oara pe Luna si se intorcea in siguranta, de atunci si pana acum, s-ar mai fi dus.

Imaginile arata ca au fost facute intr-un studio secret din Nevada si totul a fost o mare pacaleala. In primul rand, umbrele sunt impartite in toate felurile, unele sunt indreptate intr-o parte, altele in alta parte.
Pe cer in fotografii nu se observa stelele si este doar un fundal negru.

Miscarile si sariturile lui Neil Armstrong ar fi fost facute in studio in stil „slow-motion”.

In imagini s-a gasit o piatra care avea inscriptionata litera C. Cei de la Hollywood obisnuiesc sa foloseasca aceasta numerotare pentru elementele de decor, lucru care ar alimenta faptul ca omul nu a pasit niciodata pe Luna.

Oficialii NASA sustin ca o astfel de expeditie la ora actuala ar costa mult prea mult. Sa fie oare problema tehnologiei? Este probabil ca si acum sa ne fie teama sa trimitem un om pe Luna? Este probabil ca nici tehnologia actuala sa nu fie cea potrivita pentru o astfel de expeditie?

Sunt multre intrebari fara raspuns la care statul American nu va raspunde niciodata.

Aceasta conspiratie pe langa toate celelalte nu fac decat sa alimenteze ideea ca America nu este decat un stat care ar face orice pentru a parea cel mai puternic in ochii celorlalte state.

De Parker

Un comentariu la „A fost sau nu a fost omul pe Luna?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *