1. Am vazut pe Facebook ca tot se fac diferente intre copilaria anilor 90 si copilaria celor de astazi. Nimic mai cretin. Cele doua generatii nu pot fi comparate pentru ca una dintre ele nu a avut parte nici macar de 5% din tehnologia actuala, astfel, neavand alternative, s-au jucat cu nisip.

2. Criss Blaziny a scos o piesa bunicica: vezi aici. Nu e hitul verii (ala cica e „vara nu dorm”), dar merge.

3. Nu mergeti la mare in perioada asta pentru ca majoritatea unitatilor de cazare sunt inchise. Mai asteptati macar 2 saptamani.

4. Iar am ajuns pe top 3 in cautari de -cazare localitate- (pe litoral!) pe subpagina. Deci SEO master!

5. Olanda a dezamagit la Euro dar va puteti uita macar la zmardoielile dintre rusi si polonezi. Mie unul mi-au placut cum s-au duelat cele doua grupuri, cuu bataie mai ceva ca la mineriada.

6. Taranii iar mint ca productiile de rosii au fost mici pentru ca li s-au stricat solariile asta-iarna. De altfel, suntem renumiti in a manca rahat cu basculanta atunci cand vrem sa umflam pretul.

7. Mai intereseaza pe cineva cursul Euro? E clar ca o sa ajunga la 5 lei si o sa va ingropati in datorii pe la banci. Sa mai zic ca toate facturile sunt calculate in Euro + TVA?

8. Am vazut pe cineva care si-a desfundat caloriferele de rugina cu Cola. Inca un motiv pentru care va indrum sa consumati cantitati mari de Coca-Cola pentru a imi ramane mie destula mancare si bautura pentru consum.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *