Nu pot sa cred ca pe 5 mai este ziua barbatului pentru ca nu exista o zi a barbatului. O sa fac un simplu rezumat pentru ca nu am chef de misogisme si alte prostii asemanatoare.

Bergenbier, marca aia de bere renumita pentru ca ne uneste la fotbal, acum ne induce stari de bine cu zile d’astea dubioase. Nu pot sa cred ca un trust a reusit sa induca in mintea bovinelor ca pe 5 mai e ziua barbatului.

Barbatul nu are nevoie de o zi asa, fiecare zi este ziua barbatului, el este si sclav si rege, el este si cireasa de pe tort si fasole cu carnati. Nu are nevoie de o astfel de zi pentru a bea o bere, nu are nevoie de o astfel de zi pentru a iesi cu prietenii si nu are nevoie de o astfel de zi pentru a primi cadouri. Stiti si voi, ei nu prea adora cadourile.

Berea bergenbier nu este stralucita la gust, este facuta ca sa fie, ca si celelalte de altfel (nu sunt un bautor de alcool).

Tocmai astazi am baut un bergenbier cu lamaie si pot sa declar ca este de tot cacatul. Berea RED’s ii dadea clasa. Poate ca din cauza ca era si calda, dar tot naoala este si cand e rece. Are cam 1,6 alcool si daca va uitati pe eticheta o sa invatati chimie!

Facand rezumatul rezumaturilor, ziua barbatului nu exista, 5 mai este o zi ca si celelalte. Barbatii ce vor sarbatori ziua barbatului pe 5 mai de fapt nu sunt barbati.

De Parker

Un comentariu la „5 mai, ziua barbatului, o porcarie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *